Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

9 διαδικτυακά παιχνίδια για να περάσετε την ώρα σας

9 παιχνίδια για να διασκεδάζετε στο internet. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν.

Το TRAVIAN είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι. Στο TRAVIAN σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server. 


Το Grepolis είναι το μεγαλύτερο Browser game που διεξάγεται στην Αρχαιότητα! Χτίσε και συ τώρα μεγαλοπρεπείς πόλεις, δημιούργησε ισχυρές συμμαχίες, εκμεταλεύσου τη δύναμη των θεών και κατέκτησε τον κόσμο! 


Ακόμη διαβάστε πως να βγάλετε ένα extra εισόδημα στο internet
http://katharma81.blogspot.gr/2013/01/extra.html

Το Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang. Γίνε ένας ήρωας και προστάτεψε την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ.Γίνε μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών!


Το Goodgame Empire GR είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι στρατηγικής όπου οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν το δικό τους κάστρο, να δημιουργήσουν ισχυρό στρατό και να πολεμήσουν σε επικές μάχες παικτών έναντι παικτών σε ένα δυναμικό παγκόσμιο χάρτη. 


Ikariam! Γίνε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.


Το DarkOrbit είναι το απόλυτο παιχνίδι ανάμεσα στα διαστημικά games: Εκατομμύρια παίκτες αλωνίζουν τους γαλαξίες, αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες, οπλισμένοι για κάθε μάχη.
Κάνε εγγραφή δωρεάν τώρα!


Το Nemexia είναι το πιο συναρπαστικό δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής. Δημιουργήστε ισχυρές συμμαχίες, αποικίστε νέους πλανήτες και εξερευνήστε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να τελειοποιήσετε την διαστημική αρμάδα σας! 


Στο farmerama έχει η αγροτική ζωή πλάκα! Λειτούργησε ως αρχιαγρότης το δικό σου προσωπικό χωράφι. Θέρισε, καλλιέργησε, εμπορεύσου και σαμπόταρε τους συμπαίκτες σου! Γίνε ο ήρωας του λιβαδιού! 
Δεκάδες απίθανα ζώα και φυτά σε περιμένουν. Συνάντησε τους φίλους σου στο chat του χωριού και άνοιξε τον κήπο σου για τους τουρίστες. Εδώ η Κοινότητα είναι ότι πιο σημαντικό!


Γίνε ένας πειρατής πλοηγώντας το δικό σου πλοίο και φέρε τον τρόμο στους Επτά Ωκεανούς. Έλα στον κόσμο των online πειρατικών παιχνιδιών. Παίξε τώρα seafight δωρεάν

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου